Reteta

Fursecuri cu nuca de cocos si cacao in 3 pasi simpli

Fursecuri cu nuca de cocos si cacao

Fursecuri cu nucă de cocos și cacao

Sunt foarte ușor de făcut și perfecți pentru zilele ocupate, fără prea mult timp la dispoziție. Este nevoie doar de câteva ingrediente : lapte condensat, fulgi de cocoș, cacao. Iar rezultatul este un fursec crocant în exterior și fin în interior, perfect pentru o gustare sănătoasă și rapidă

Ingrediente

Pentru aproximativ 20 de fursecuri vă trebuie:

250 g lapte condensat sau lapte de cocos
230g fulgi de cocos
2 linguri de cacao
1 linguriță de esență de vanilie
1 praf de sare
Opțional ciocolată albă sau neagră pentru topping
Sirop de arțar sau alt îndulcitor

Instrucțiuni

Pasul 1: Se amestecă toate inegredientele într-un bol, se formează biluțe care se așează pe o tavă acoperită cu foaie de copt și se aplatizează ușor.

Pasul 2: Se introduc în cuptorul preîncălzit la 160 de grade pentru aproximativ 20 de minute, sau până când exteriorul devine uscat și crocant.

Pasul 3: După ce se răcesc, se topește ciocolată cu o linguriță de ulei de cocoș și se întinde peste fursecuri. Această parte este opțională, dacă nu doriți să folosiți ciocolată, puteți să adăugați sirop de arțar sau un alt îndulcitor în compoziția inițială

Informații nutriționale

Calorii 96Total Grăsimi 6gTotal Carbohidrați 8,6gProteină 1,5g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *