Politica de Confidentialitate

Vă rugăm să acceptați recunoștința noastră sinceră pentru interesul dvs. pentru afacerea și produsele noastre. Când suntem implicați într-un fel de relație cu o altă persoană, avem tendința să ne îndoim de fapte.

Scopul acestor politici de confidențialitate este de a explica ce informații colectăm, cum le colectăm și ce facem în legătură cu acestea. Vă puteți baza pe noi pentru a vă păstra informațiile private și nu vom vinde sau distribui niciodată adresele dvs. de e-mail. Suntem conștienți că informațiile personale vă aparțin și, ca urmare, depunem toate eforturile pentru a le menține în siguranță și pentru a le prelucra cu grijă. Fără permisiunea dvs., nu vom include informații despre terți. Aceste detalii particulare sunt critice. Nu luăm decizii automate, inclusiv crearea de profiluri cu impact semnificativ asupra ta.

ALTE SERVICII

Acestă Politică de confidențialitate nu acoperă aplicațiile și site-urile altor terți la care poți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Te încurajăm să examinezi Politica de confidențialitate de pe orice site și/sau aplicație înainte de a furniza date personale.

ANGAJAMENTUL NOSTRU

Protecția datelor cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi. Prin urmare, ne-am asumat angajamentul de a respecta legislația națională și europeană privind protecția datelor, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016 și, în special, următoarele principii:

Legalitate, echitate și transparență

Avem nevoie de informații legale și corecte. Suntem întotdeauna deschiși și sinceri cu informațiile pe care le folosim și sunteți la curent.

Controlul îți aparține

În măsura permisă de lege, vă vom oferi posibilitatea de a examina, modifica și șterge datele personale pe care ni le-ați partajat, precum și alte drepturi.

Integritatea datelor și limitarea scopului

Folosim datele numai în scopurile menționate în momentul colectării sau în scopuri noi care sunt compatibile cu originalul. În orice caz, obiectivele noastre sunt legale. Luați măsuri rezonabile pentru a vă asigura că datele personale sunt corecte, complete și actuale.

Securitate

Am pus în aplicare măsuri de securitate și criptare reversibile pentru a ne asigura că informațiile dvs. sunt protejate cât mai mult posibil. Cu toate acestea, este important să ne amintim că niciun site web, aplicație sau conexiune la internet nu este complet sigur.

Schimbari

Această politică de confidențialitate poate fi modificată oricând. Toate actualizările și modificările la prezentele politici intră în vigoare imediat după ce sunt notificate, ceea ce putem face printr-o actualizare a site-ului web și / sau o notificare prin e-mail.

Informatii suplimentare:

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care gestionăm datele cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați drepturile legale în legătură cu informațiile pe care le colectăm sau dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care gestionăm orice problemă de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la următoarele adresa de email: contact@bloombio.ro

CE FEL DE INFORMAȚII COLECTĂM DESPRE TINE?

Când interacționezi în orice fel cu noi este posibil să ne dai sau să primim din alte surse informații incluzând:

 • Numele și prenumele
 • Adresa de e-mail
 • Profilul de socializare
 • Interesele și preferințele
 • Adresa
 • Informații despre produsele și serviciile achiziționate
 • Informații bancare

Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzând:

 • Adresa IP
 • Navigatorul de internet
 • Anunțurile pe care ai dat click
 • Locația
 • Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

DE CE COLECTĂM ACESTE INFORMAȚII?

Colectăm informațiile tale în scopuri determinate și legitime care includ, dar nu se limitează la următoarele:

 • În vederea încheierii sau executării unui contract dintre tine și noi;
 • Reține faptul că furnizarea informațiilor privind numele, prenumele și adresa de contact este obligatorie, în caz contrar nu îți putem livra bunurile.
 • Pentru a-ți răspunde la întrebări și solicitări;
 • În scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul tău prealabil;
 • Pentru a oferi și îmbunătăți serviciile și produsele pe care le oferim;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a îți oferi reclama și conținut personalizat;
 • Pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru crearea și/sau mentenanța conturilor;
 • Pentru a ne conforma legislației;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță;

 

CARE SUNT TEMEIURILE LEGAL PENTRU PRELUCRARE?

V-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Amintiți-vă că vă puteți anula abonamentul în orice moment urmând instrucțiunile de dezabonare din fiecare e-mail sau trimițând o cerere scrisă la adresa de e-mail contact@bloombio.ro

Pentru încheierea sau executarea unui contract între dumneavoastră și noi, este necesară prelucrarea. Anumite detalii, precum numele, numărul de telefon și adresa de livrare, sunt necesare pentru executarea contractului nostru de vânzare.

Este necesară pregătirea pentru îndeplinirea acestor obligații legale. În anumite cazuri, prelucrarea datelor este necesară pentru a îndeplini obligațiile legale, cum ar fi păstrarea informațiilor pentru o perioadă de zece ani.

 

CÂT TIMP STOCĂM DATELE?

Păstrăm datele cu caracter personal numai atât timp cât este necesar pentru a ne atinge obiectivele, dar nu mai mult de 10 ani după încheierea contractului sau ultimul contact cu noi. După finalizarea perioadei, datele cu caracter personal vor fi neîncredere, afectate de sistemele informatice sau anonimizate pentru utilizare în cercetări științifice, istorice sau statistice. Rețineți că astfel de situații sunt controlate în mod expres și trebuie să păstrăm datele pe durata legii.

 

CUM PARTAJĂM INFORMAȚIILE TALE CU CEILALȚI?

Puteți șterge datele personale urmând legile aplicabile, contactând furnizorii de produse, partenerii de afaceri sau alte terțe părți. Intensificați-vă eforturile pentru a vă asigura că aceste părți terțe iau măsuri de securitate și protecție adecvate. Avem acorduri contractuale cu aceste terțe părți pentru a ne asigura că informațiile dvs. personale sunt sigure. Vă vom furniza informații despre identitatea acestor companii înainte de a transmite sau într-un interval de timp rezonabil și ne vom asigura că orice transfer este legal, pe baza consimțământului dumneavoastră sau a altor preocupări legale.

De exemplu, pot furniza date de la alte companii, cum ar fi furnizori de servicii IT sau de telecomunicații, centre de apel, servicii juridice și alte terțe părți cu care am o relație contractuală. Acești terți sunt selectați manual cu extremă prudență, asigurându-se că datele cu caracter personal sunt utilizate numai în scopurile specificate de noi. În plus, ca rezultat al unui efort comun de a furniza un produs sau serviciu, pot distribui date partenerilor de afaceri. Poate că, în viitor, aș putea întâlni o afacere sau o porțiune a unei companii care va necesita transfer de date.

Puteți trimite date și alte informații altor părți cu permisiunea dvs. sau conform instrucțiunilor.

De asemenea, putem furniza informații personale parchetului, poliției, instituțiilor judiciare și altor entități afiliate statului, pe baza și limitată de dispozițiile legale și ca răspuns la cereri exprese.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele dvs. personale nu părăsesc Spațiul Economic European; cu toate acestea, în cazul în care mutăm date din țări din afara UE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legale, pe baza consimțământului dumneavoastră expres sau a altor preocupări legale.

 

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

 • Dreptul de retragere a consimțământului
 • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
 • Dreptul de acces asupra datelor
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
 • Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”)
 • Dreptul la restrcționarea prelucrării
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine către alt operator
 • Dreptul de a te opune prelucrării datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a te adresa justiției
 • Dreptul de depune o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere

Te rugăm să reții că:

Vă puteți anula abonamentul la marketing direct în orice moment, urmând instrucțiunile dezabonare incluse în fiecare e-mail, SMS sau alt mesaj electronic.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile, puteți face acest lucru trimițând cereri scrise, semnate și ștampilate la dată la o adresă de e-mail: contact@bloombio.ro

Drepturile menționate mai sus nu sunt cuprinzătoare. Există excepții, dar fiecare cerere va fi examinată pentru a determina dacă este demnă de luat în considerare sau nu. Vă vom facilita exercitarea drepturilor dacă cererea dvs. este acceptată. Dacă solicitarea dvs. este intempestivă, vă vom răspunde, dar vă vom informa și despre motivele refuzului și despre drepturile dvs. de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a adresa plângerea dvs. autorității legale competente.

Vom depune toate eforturile pentru a răspunde solicitărilor în termen de 30 de zile. Pentru oricare dintre acestea, termenul poate fi respins din cauza unei varietăți de factori, cum ar fi complexitatea cererilor, volumul cererilor primite sau incapacitatea de a găsi un termen adecvat.

Dacă, după ce am depus toate eforturile rezonabile, nu vă putem localiza și nu furnizați informații suplimentare care să ne permită să vă localizăm, nu suntem obligați să oferim cursul solicitat.

Dacă aveți sub 16 ani, trebuie să obțineți acordul scris al părinților, care trebuie trimis la adresa dvs. de e-mail: contact@bloombio.ro

 

ÎNTREBĂRI, SOLICITĂRI ȘI EXERCITAREA DREPTURILOR

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale sau ai orice altă îngrijorare cu privire la confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail contact@bloombio.ro